Är det så att du är ute efter en riktigt rolig utekväll, som håller på från dag till kvällstid? Då har du definitivt hittat rätt ställe, Trädgården är den kändistäta klubben som alla längtar efter att få komma in på. Trädgården är ett ställe där du kan gå och kolla på konst, lyssna på grym musik live och dansa loss till olika hypade DJ:s musik fram till klockan 03.00 på morgonen. Det finns knappast någon stockholmare som inte har hört om Trädgården som är beläget på Söder, närmare bestämt vid Skanstull och du tar dig lätt till Trädgården via tunnelbana eller buss, lättast är att hoppa av på Skanstulls tunnelbanestation. Läs vidare för mer information!

Under sommaren så är Trädgården det hetaste stället du kan hänga på, här hänger det många svenska kändisar och de allra hetaste DJ:s spelar här. Någonting som du som besökare bör tänka på är att komma i riktigt god tid om du inte vill stå i en flera meters lång kö – detta stället är som sagt populärt. Står du inte på någon lista och ni är ett stort sällskap så kan det vara klokt att komma tidigt, men det är ingen nackdel alls då du kan både spela pingis, dansa till grym musik och käka Trädgårdens välkända burgare. Trädgården är allra populärast under sommartid då det både är en klubb utomhus och inomhus (där det blir svettigt värre).

Det här erbjuder Trädgårdens olika delar

Som du kanske redan har förstått så är Trädgården ett rymligt ställe med många olika delar där olika saker sker varje dag och kväll. Det finns som sagt ett ställe som serverar både vegetariska och köttbaserade burgare, denna del kallas för Burgerian. Där kan du snabbt få i dig något i magen vilket är ett plus när du stått upp hela kvällen och druckit en hel del drinkar. Det finns även en infokiosk där du hyr pingisracket och handlar dryck, snacks samt mat. Den största delen kallas för Gården, det är här som själva festandet, dansandet och snacket sker. Här har du utsikt över stora delar av Trädgårdens yta och det finns givetvis ett stort toalettområde utomhus.

Livemusik på Trädgården

Trädgården är inte bara känt för sina galna festkvällar utan även för sin höga kvalitet på livemusik och deras framträdanden. Stora artister har intagit scenen på Trädgården och fått hela stället att skrika i eufori. För att se vilken artist som ska uppträda härnäst kan du kolla in deras hemsida där du även finner ett arkiv över alla artister som uppträtt på Trädgården. Den superhypade 18 åringen Jireel avslutade bland annat sin turné på Trädgården, då stället fylldes med entusiastiska fans och det blev en kväll som alla kommer att komma ihåg. Det finns även “Daytime sessions” där Trädgården under dagtid besöks av artister som uppträder. Kyrkan är namnet på en del av Trädgården som även det är en livescen.

Trädgården 2.0

I år, 2018, så gick Trädgården igenom en riktigt stor förändring och denna förändring kallas för Trädgården 2.0. Det har strömmat till fler personer än någonsin i Trädgårdens historia denna sommar och det har varit diverse film- och konstutställningar som lockat ännu fler personer. Öppettiderna under sommaren var: måndag – tisdag: 20.00-01.00, onsdag – fredag: 17.00-03.00, lördag: 14.00-03.00, söndag: stängt. På Trädgården finner du även laddomater där du kan lämna in din telefon för att få ladda den gratis – de tänker med andra ord på allt och lite till. Växthuset är någonting du kanske är bekant med, detta är alltså den exklusiva restaurangen där du kan avnjuta en fantastisk växtbaserad måltid som är extra snäll mot vår natur.

Sammanfattning om Trädgården

Trädgården är med andra ord stället som alla snackar om, beläget i Skanstull på söder dit du även kan ta dig med tunnelbana. Här kan du göra allt ifrån att på dagtid kolla på film och konst, och samtidigt ta dig en riktigt god burgare – vegetarisk eller med kött, du bestämmer själv. Förutom den grymma listan av DJ:s som varje kväll utlovas så kan du även se stora artister uppträda på Trädgårdens scen, antingen under dagtid under “Daytime sessions” eller kvällstid då euforin tar över. Du kan även hyra pingisracket och spela pingis vid pingisbordet, dansa till riktigt bra musik både utomhus och inomhus, och även äta på den växtbaserade restaurangen. Du får bara inte missa Trädgården – vi ses där!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *